Fijnbakkerij Debusschere - shop

Brood zit vol gezonde voedingsstoffen, die je dagelijks de broodnodige energie geven. Vol passie kneden, bewerken, bakken, snijden en verpakken wij jouw dagelijks broodje. Elke nacht mengen we de beste ingrediënten zodat je kunt genieten van een heerlijke boterkoek bij het ontbijt, verse boterhammetjes als lunch of een taartje bij de koffie. Laat de geur van vers gebakken brood je honger aanwakkeren en kijk ondertussen rustig rond op onze site maar wil je ons hele gamma bekijken, dan kom je best langs in onze winkel. Wij helpen je graag!

Ook voor een gepersonaliseerde taart, een verrassend gebak of een aangepaste bestelling, staan wij steeds voor je klaar.

Wij kijken er alvast uit naar uw bezoek bij ons in de winkel.

Ons Brood

brood Fijnbakkerij Debusschere

Wie geniet niet van de lekkere geur van vers gebakken brood? Brood voorziet ons van onze ons behoefte aan vezels. Brood houd je spijsvertering gezond. Brood is... de brandstof voor een gezond en evenwichtig leven. Maar er is meer mogelijk met brood! Naast een uiteenlopend assortiment aan broden, bieden wij ook stokbroden, pistolets, ontbijtkoeken en andere lekkernijen. Kortom alles om de dag goed te starten of te genieten van een lekker ontbijt!

Patisserie & Banket

patisserie en banket bij Fijnbakkerij Debusscherre

Geen feest zonder taart! Dit staat in onze Westvlaamse cultuur gegrift. Bij Fijnbakkerij Debusschere is uw koffie-, dessert- of feesttafel rijkelijk gevuld met dagverse patisserie. Ook tijdens de weekdagen serveren wij u iedere dag een mooi aanbod aan losse patisserie en banket naar uw smaak en wens. Alles bereid met zuivere dagverse ingrediënten, met respect voor het product, alleen maar om u het beste te kunnen aanbieden. Daarom wordt alles vervaardigd in eigen atelier en wordt alles op kwaliteit gecontroleerd alvorens het ons atelier richting winkel verlaat.
Er is keuze uit ons traditioneel assortiment bavarois, biscuittaarten, drooggebak, méringuetaarten... of uw voorkeur gaat naar Frederik's 'eigenzinnige' creaties. U kiest ze uit onze toonbank of geeft uw wensen door in de winkel op 059 80 12 98.

Chocolade

chocolade

Chocolade of chocola is een lekkernij, gemaakt van cacaomassa, cacaoboter, suiker en andere ingrediënten. Cacao wordt gewonnen uit cacaobonen. Dit zijn de pitten van de vrucht van de cacaoboom. Dit is de grondstof voor tal van delicatessen die Frederick Debusschere voor u creeërt onder het label Chocolala®. Met Chocolala® willen wij u een kwaliteitsproducten aanbieden op basis van het gerenomeerde Belgische Belcolade Chocolade.
In 2011 opende Fijnbakkerij Debusschere een extra afdeling Chocolaterie. Wij serveren u onze huisgemaakte chocoladeproducten met meer dan 60 soorten pralines met fijne vulling, truffels, orangettes, tuilles, chocolade petitfours en themagebonden holhoet chocoladefiguren. Vanaf de kleinste praline tot de grootste creatie, stuk voor stuk om duimen en vingers van af te likken. Kom ze ontdekken in één van onze winkels!
Chocolala® is het uithangbord voor onze ambachtelijk vervaardigde chocolade & chocoladeproducten. Chocolade bewerken vraagt een zeer specifieke handeling en aandacht. De Chocolade van Chocolala is puur genot. Natuurlijk staan we op de eerste rij tijdens de Sinterklaas- en Paasperiode, maar het hele jaar door is chocolade ons ding. Kom langs en proef het verschil.

Voor de lekkerbekken

snoep en lekkers

Naast ons brood, chocolade, vienoisserie en patisserie serveren wij u tal van kleine en grote hapjes en versnaperingen voor bij de koffie of als lekker tussendoortje. Snoepjes, chocolaatjes en koekjes... Welkom aan de lekkerbek en liefhebber van zoetigheden.

IJs en ijstaarten

ijs en ijstaarten

IJs kan natuurlijk niet in ons aanbod ontbreken. Voor de creatie van uw ijstaarten voor elke gelegenheid gebruiken wij ons huisgedraaid roomijs. Tijdens de jaarlijkse feestdagen wordt een ruim aanbod kerstbûches in roomijs voorzien. Specifieke creaties voor verjaardagen, communies of huwelijk worden altijd op bestelling en in overleg gemaakt.

Ons huisgedraaid roomijs wordt ook aangeboden in  handige meeneempotjes van een halve liter en 1liter.
Voorradige smaken zijn: vanille | chocolade | framboos | aardbeien | mokka | stragiatella

 

Fijnbakkerij - winkel Oostende
Fijnbakkerij - winkel Oostende
Fijnbakkerij - winkel Oostende
Fijnbakkerij - winkel Oostende
welcome to our shop
Fijnbakkerij - winkel Oostende
Fijnbakkerij - winkel Oostende
Fijnbakkerij - winkel Oostende
Fijnbakkerij - winkel Oostende